Ordinacija

Zasto se klinika zove White Clinic Belgrade?

 

Bela boja, pre svega, predstavlja boju zuba kojoj svi tezimo.
Bela boja je boja dobrog, pa je i mi shvatamo kao ideal savršenstva kome stremimo. Možda nije moguće uvek postići savršenstvo u praksi, ali je neophodno činiti sve za njeno ostvarenje.
Konačno, bela boja je sublimat svih boja vidljive svetlosti. Naš tim lekara, tehničara i asistenata različitih specijalnosti, deluje u jednom cilju – obezbeđenje zdravih, lepih osmeha uz zadovoljstvo pacijenata

Naš tim

Potencijal White Clinic Belgrade je, s jedne strane, njena pozicija u centru grada, komforne sale za pacijente, najsavremenija oprema, uvođenje laboratorije za zubnu tehniku i rentgen snimanja, ali u najvećoj meri znanje, iskustvo, sposobnost i ljubaznost našeg osoblja,.
Iako je tek formirana, naša klinika obuhvata tim iskusnih profesionalaca koji su gradili svoju karijeru u vrhunskim ordinacijama Beograda, edukovali se u našim najboljim školama i nastavljaju da se i dalje redovno usavršavaju u svetu i zemlji.

Kliniku čine zaposleni koji imaju višegodišnje iskustvo u stomatologiji i posebno su specijalizovani za najzahtevnije implantološke i estetske zahvate koji obezbedjuju savršeni terapijski ishod, ali negujemo i mlad kadar kao deo naših kapaciteta, neophodan za kontinuitet visokih standarda koje zajedno postavljamo I pomeramo naviše.

Misija

Apsolutna posvecenost pacijentu, unapređenje znanja, inovativnost i postovanje naučnih činjenica, predstavljaju imperativ u radu naše klinike.
Sve metode koje primenjujemo su utemeljene na dokazima, odnosno kliničkim studijama koje potvrđuju njihovu efikasnost i bezbednost. Zato je praćenje novih naučnih dostignuća uslov za visok stepen uspeha.
Sledeći princip jednostavnosti, koristimo najefikasnija sredstva u postizanju lepog i zdravog osmeha. Što komplikovanija procedura, veće šanse za grešku. Naravno, jednostavno ali ne jednostavnije od neophodnog, kako nas uči Ajnštajn.