Dr Violeta Pajić

Diplomirala je 2008 godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Tokom završnih godina studija radi kao demonstrator na Klinici za bolesti zuba, čime započinje svoje usavršavanje u restaurativnoj stomatologiji i endodonciji. Pripravnički staž obavlja na Stomatološkom fakultetu.
Po diplomiranju, započinje akademsku karijeru na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, a prva iskustva stekla je na Klinici za bolesti zuba u toku akademskih specijalističkih studija iz oblasti endodoncije kod prof. Branislava Karadžića. Na istoj klinici je 2012 godine odbranila specijalistički rad na temu „Akutne egzacerbacije hroničnih apeksnih parodontitisa“ i stekla zvanje akademskog specijaliste.
Tokom akademskih specijalističkih studija radi u ordinaciji Dr Radlovački kao konsultant.
Tokom 2012 godine je zaposlena u ordinaciji „Gala Dent“, 2013 godine prelazi u ordinaciju „TiM stomatologija“ gde sarađuje sa prof. Milanom Jurišićem i dr Tomislavom Živanovićem, gde nastavlja svoje usavršavanje narednih 10 godina.
Specijalizaciju iz oblasti ortopedije vilica upisuje 2017 god na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu pod mentorstvom prof. Zorane Stamenković, prof. Angeline Nikodijević i prof. Ivane Šćepan i kroz tri godine stiče zvanje specijaliste ortopedije vilica.
Redovno posećuje kurseve i predavanja iz oblasti endodoncije i ortodoncije.
Veoma je posvećena, predana i temeljna. Posvećena je najviše ortodonciji i endodonciji.